CONVOCATÒRIA
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Ens plau convocar-vos a l'Assemblea General Ordinària que es celebrarà el pròxim dimarts dia 20 de juny de 2017, a les 17:00 h. en primera i a les 17,30 h. en segona convocatòria, a la Seu del Gremi: c/ Estany núm. 10 Nau 19 del Polígon Industrial Riu Clar de Tarragona. 

Us hi esperem a tots.

 
Article complet...
 
GREMI - SCHNEIDER ELECTRIC
JORNADA FORMATIVA SMARTLINK & PRM 

El pròxim dijous 8 de juny el Gremi d'Instal·ladors de Tarragona, en col·laboració amb Schneider Electric, organitza una Jornada Formativa sobre novetats en material i en eines per facilitar el desenvolupament de la feina dels instal·ladors. En acabar la Jornada s'oferirà un refrigeri on es podràn intercanviar impressions entre els assistents. 

Animeu-vos a participar dels nostres Tallers, reserva la teva plaça trucan't al 977.24.98.48 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

Us esperem a tots el pròxim 8 de juny a les 19:00h a les noves instal·lacions del Gremi, C/ Estany núm. 10 Nau 19, Polígon Industrial Riu Clar. 


 


         

Article complet...
 
CAMPANYA
IDENTIFICA'T AMB EL DISTINTIU DEL GREMI

Els socis del Gremi són garantia de la feina ben feta. Si encara no formes part del nostre col·lectiu, vine i acredita't. 

Diferencieu-vos i enganxeu el distintiu del Gremi al vostre vehicle. 


Article complet...
 
FORMACIÓ
CONVOCATÒRIA CURSOS PER L'OBTENCIÓ DELS CARNETS DE GAS A I B

El Gremi d’Instal·ladors de Tarragona, ha organitzat dos cursos per l’obtenció dels carnets de Gas A i de Gas B, que estan previstos que comencin a principis de juny en el cas del Carnet A i a finals de setembre pel cas del Carnet B, i que es realitzaran a les instal·lacions del Gremi al C/ Estany núm. 10 Nau 19 Polígon Industrial Riu Clar – Tarragona.

Si esteu interessats en rebre més informació, adreceu-vos al Gremi trucant al 977.24.98.48 i us facilitarem tota la informació que necessiteu. Aprofiteu l'oportunitat per continuar formant-vos. Article complet...
 
FIRA DE MATERIAL
ESCOFIRA

El pròxim divendres 26 de maig de 2017, Salvador Escoda organitza la Fira de Material EscoFira a Valencia. Està previst que s'organitzin autobusos que surtin des de Tarragona, Reus i Tortosa per facilitar el transport i l'accés  a la Fira. 

Si esteu interessats a assistir podeu contactar amb els vostres comercials de Salvador Escoda, o bé envieu un correu a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la  per apuntar-vos.


Article complet...
 
JORNADA
NOVA NORMATIVA DELS CABLES CPR

El proper 8 de maig de 2017 el Gremi d'Instal·ladors de Tarragona, en col·laboració amb el Magatzem SyG i el fabricant Top Cable, organitza una Jornada Tècnica sobre la Nova Normativa dels Cables CPR. 
En acabar la Jornada s'oferirà un refrigeri on es podran intercanviar impressions entre els assistents.

Animeu-vos a participar, fes la teva reserva trucant al 977.24.98.48 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la .

Us esperem a tots el proper 8 de maig a partir de les 18:15h a les noves instal·lacions del Gremi, C/ Estany núm. 10 Nau, Polígon Industrial Riu Clar de Tarragona. 


Article complet...
 
FESTA INAUGURACIÓ 5 DE MAIG
PROGRAMA D'ACTES INAUGURALS

El proper 5 de maig de 2017 tindrà lloc la inauguració de la nova Seu del Gremi d'Instal·ladors de Tarragona. 
Marqueu en vermell el dia 5 de maig a les vostres agendes per acompanyar al Gremi en la seva Festa Inaugural. 

Animeu-vos a participar, fes la teva reserva trucant al 977.24.98.48 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la .


Article complet...
 
GREMI - BENDER
JORNADA PROTECCIONS DIFERENCIALS 
El passat dijous dia 6 d'abril, els nostres socis van gaudir d'una ponència sobre Proteccions Diferencials a càrrec del nostre patrocinador Bender. 

         
Article complet...
 
JORNADA
SEGURETAT ELÈCTRICA EN LES INSTAL·LACIONS

El proper dijous 6 d'abil, el Gremi d'Instal·ladors de Tarragona en col·laboració amb el fabricant Bender, organitza una Jornada sobre Proteccions Diferencials.
Us esperem a tots el dijous 6 d'abril a partir de les 18:00h. a les noves instal·lacions del Gremi, C/ Estany núm. 10 Nau 19, Polígon Industrial Riu Clar de Tarragona. 

 

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

Resultats 20 - 38 de 58

Patrocinadors

SyG
Hidrotarraco
Martín i Cachón Insurance Brokers
Saunier Duval
Bender
Jung Iberica

Col.laboradors

Teclisa
Servei, S.A.
GUERIN
Frigicoll
OCAICP
Luxiform
Sanejaments Vives
Nou Sumape
Baxi Roca
Salvador Escoda
Fenie Energia
ECA
Ematsa
Vaillant
Tuvr
Technofont
Golmar
Mediterraneo
Elektra
Gas Natural
Cepsa
Saltoki
Panasonic
Schneider
Previntegral Group

Cercador

Ámbit

PoblacióHorari

Horari Oficines Gremi:
Del 12/setembre a 30/juny:
  • de dilluns a dijous de 8:00h. a 17:00h.
  • divendres de: 8:00h. a 14:30h.

L'horari per consultes tècniques serà:
  • OCA: atenció telefònica
  • TÜV RHEINLAND: els dimecres de 15:00h. a 17:00h.
  • ECA: dijous de 8:30h a 10:30h.

On Som?