Que fem?
El Gremi d´Instal.ladors som el col.lectiu format per petites i mitjanes empreses del sector, que mouen una part molt important de l´economia del nostre territori.
 
 • El Gremi d´Instal.ladors defensem els interessos de les empreses instal.ladores, i unim esforços amb altres gremis per a crear i participar en federacions i confederacions com Ferca, Fenie i Conaif, que actuen com interlocutors vàlids davant l´administració central, i fan de portaveu dels instal.ladors.
 • És molt important la funció del Gremi d´Instal.ladors en quan a la defensa dels seus associats davant la competència deslleial i l´intrusisme.
 • Al Gremi d´Instal.ladors treballem per a professionalitzar al màxim l´instal.lador i per això dirigim esforços per a donar una formació continuada i de reciclatge a les nostres empreses associades.
 • El Gremis d´Instal.ladors invertim recursos per a millorar la imatge de seriositat de l´instal.lador, oferint assessorament en quant a la qualitat i la seguretat a les instal.lacions de les nostres empreses associades, i d´aquesta manera escapar de tòpics que poden desvirtuar el nostre col.lectiu de professionals.
 • El Gremi d´Instal.ladors oferim a les empreses associades l´assessorament tècnic i serveis necessaris per al desenvolupament correcte de la seva activitat professional


Servei

 
El Gremi d´Industrials Instal.ladors Electricistes, Fontaners i Afins de la Comarca del Tarragonès com a associació professional es centra en la protecció dels interessos de les seves empreses associades, així com mantenir-les informades de tots els canvis i novetats, ja siguin normatius o d´altre índole, que els pugui afectar de forma directa o indirecta en el desenvolupament de la seva activitat professional.
El Gremi d´Industrials Instal.ladors Electricistes, Fontaners i Afins de la Comarca del Tarragonès es preocupa per les seves empreses associades i vetlla per que donguin una imatge de serietat i de professionalitat al sector; per aquest motiu, el Gremi actua en dos sentits:  
 
 • d´una banda, com una gestoria, tramitant i proporcionant la documentació professional necessària per al desenvolupament de l´activitat professional de les empreses associades, a la vegada que ofereix tota mena d´assessorament.
 • d´altra banda, com a escola de formació, oferint a les empreses associades la possibilitat d´un reciclatge continuat, així com de facilitar l´obtenció dels carnets i registres oficials requerits per l´administració per al desenvolupament de la seva activitat professional

En aquesta vessant també s´ocupa de la formació orientada a noves activitats del sector demandades cada vegada més per el client final (energies alternatives, domòtica,...)

El Gremi d´Industrials Instal.ladors Electricistes, Fontaners i Afins de la Comarca del Tarragonès forma part de l´entramat d´associacions d´empresaris que es dediquen a les instal.lacions i que a Catalunya formen FERCA. L´afany d´aquestes associacions és el d´oferir serveis als seus associats mitjançant acords i aventatges que d´avegades són millors i més rentables si s´aconsegueixen a través d´una federació sòlida com és FERCA, que a la vegada de ser l´interlocutor vàlid, únic i reconegut davant l´administració autonòmica, és marca de professionalitat, seguretat i serietat per a les empreses associades. A continuació adjunta la relació genérica de serveis oferts pel Gremi:

Serveis Administració

 1. Assessorament i tramitació de documentació oficial
 2. Subministrament de butlletins oficials
 3. Certificats gremials d´empresa
 4. Butlletins  informatius
 5. Imatge corporativa (marca de qualitat): placa professional d´Identificació de la Federació

Assessoria i Serveis Tècnics

 1. Assessorament tècnic
 2. Assessorament fiscal i laboral
 3. Assessorament en temes de morositat i intrusisme
 4. Riscos laborals
 5. Assegurances
 6. Xarxa privada de comunicacions
 7. Intervenció en Juntes Arbitrals de Consum
 8. Campanyes coorporatives de difusió i publicitat

-   Acords i aventatges: telefonia, bancs,...

 
 
< Anterior   Següent >

Patrocinadors

SyG
Bender
Martín i Cachón Insurance Brokers
Jung Iberica
Saunier Duval
Hidrotarraco

Col.laboradors

Elektra
Frigicoll
Vaillant
Fenie Energia
Cepsa
PlanaFabrega
Panasonic
Tuvr
ECA
Golmar
Luxiform
Previntegral Group
OCAICP
Ematsa
Nou Sumape
Saltoki
Gas Natural
GUERIN
Servei, S.A.
Mediterraneo
Technofont
Schneider
Baxi Roca
Sanejaments Vives
Salvador Escoda

Cercador

Ámbit

PoblacióHorari

Horari Oficines Gremi:
Del 12/setembre a 30/juny:
 • de dilluns a dijous de 8:00h. a 17:00h.
 • divendres de: 8:00h. a 14:30h.

L'horari per consultes tècniques serà:
 • OCA: atenció telefònica
 • TÜV RHEINLAND: els dimecres de 15:00h. a 17:00h.
 • ECA: dijous de 8:30h a 10:30h.

On Som?